GeoSmart -Educational Set - 205 ks

Zábavná magnetická stavebnice pro děti od 5 let. Ideální magnetická stavebnice umožňuje dětem skvělou zábavu jak doma tak i ve školkách. Díky pestrým barvám, silným magnetům a patentovanému dvojitému bezpečnostnímu systému nabízí Geosmart nepřekonatelnou bezpečnost a dlouhou životnost pro dětskou tvůrčí hru.

Kód zboží:4B23a-GEO700
Kategorie: GeoSmart
7 799 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/43958-thickbox/geosmart-educational-set-205-ks.jpg

Obrázků v galerii: 7

Více informací: GeoSmart -Educational Set - 205 ks

Díky svému obsahu a úložnému boxu je tento set velmi vhodný nejen jako domácí zábava pro děti, ale také jako stavebnice pro větší dětské skupiny v mateřských školkách a školách. Díky pestrým barvám, různým tvarům, silným magnetům a patentovanému dvojitému bezpečnostnímu systému uzamčení magnetu nabízí Geosmart nepřekonatelnou bezpečnost a dlouhou životnost pro dětskou tvůrčí hru. Všechny sady stavebnice Geosmart jsou kompatibilní. Děti tak mohou vytvářet nekonečné kombinace a dát tak průchod své dětské představivosti. Stavebnice je vhodná pro děti od 5 let. Hra s touto stavebnicí je pro děti velmi přínosná. Pomáhá rozvíjet prostorovou představivost, koordinaci ruky a oka, koncentraci, logické myšlení a kreativitu. V setu je 132 základních magnetických dílků různých tvarů a 73 dalších tvůrčích komponentů (kola, spinery, táhla a další). Podrobný popis složení je uveden na fotografii.

Balení teké obsahuje velký 62stránkový naučný sešit s úkoly pro děti, vč.jejich řešení. Úkoly mají různé úrovně náročnosti a děti se díky nim budou hravě učit - tvary a barvy, práci s geometrickými tvary ve 2D i 3D perspektivě a sestavování modelů podle předloh. 


Tagy