Dřevěné pexeso – Povolání, 32 dílů

Pexeso s obrázky povolání můžete nejprve využít jako přiřazovací hru, protože obrázky v páru nejsou identické. A později si určitě i rodiče a prarodiče rádi s dětmi poměří svoje paměťové dovednosti. Hra je určena pro děti od 3 let.

Kód zboží:G22K56775
Kategorie: GOKI
398 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/39670-thickbox/drevene-pexeso-povolani-32-dilu.jpg

Více informací: Dřevěné pexeso – Povolání, 32 dílů

Paměťová hra se skládá ze 32 dřevěných kartiček se 16 obrázkovými páry.

Cíl hry: Ke každé kartičce s obrázkem povolání existuje další kartička, na které je zobrazeno s tímto povoláním související pracovní nářadí. Každý hráč zkouší nasbírat co nejvíce párů obrázkových kartiček. Vítězem se stává ten, kdo na konci hry nejvíce párů se souvisejícími obrázky nasbíral.

Příprava hry: Všechny dřevěné karty položte na stůl tak, aby obrázky ukazovaly směrem dolů a karty promíchejte tak dobře, aby si nikdo nezapamatoval, kde který obrázek na stole leží.

Pravidla:

Nyní musíte začít hledat páry obrázkových kartiček. První hráč odkryje dvě kartičky na stole, ukáže je svým spoluhráčům a položí je zpět skryté na stůl na stejná místa. Všichni si zkouší místa s obrázky zapamatovat. Další hráč po směru hodinových ručiček pokračuje ve hře. Pokud se hráči podaří odkrýt obrázkový pár, smí si ho ponechat a zároveň smí odkrýt další dvě kartičky. Tuto hru můžete hrát také s dospělými. Komu se daří si místa s obrázky lépe zapamatovat, dětem nebo dospělým? Hru vyhrává ten hráč, který posbíral nejvíce obrázkových párů.

Materiál: překližka

Velikost: 5 × 5 cm

Věk: 3+


Tagy