Člověče, nezlob se – pro nejmenší děti

Nejmenší děti nejen, že neumí počítat, ale také neoplývají velkou trpělivostí. A právě pro tyto malé neposedy je určena pestrobarevná a atraktivní varianta hry člověče, nezlob se. Slůně, pejsek, rybička a kačenka odpovídají barvičkám domečků a hlavně – bydlí v něm pouze v páru. Hrací kostka určí barvičku, na kterou se zvířátka smí přesunout. Jedna věc zůstává v této hře nezměněna – vyhrává ten, kdo jako první přesune obě zvířátka do chlívku. Přejeme vám skvělou zábavu při hraní této veselé dětské hry. Vhodné od 3 let.

Kód zboží:G22K56785
Kategorie: GOKI
435 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/39673-thickbox/clovece-nezlob-se-pro-nejmensi-deti.jpg

Více informací: Člověče, nezlob se – pro nejmenší děti

Člověče nezlob se! - Ludo je hra se štěstím pro 2 – 4 hráče.

1 hrací plocha, 4 červené, žluté, zelené a modré hrací figurky, 1 kostka

Cíl hry: Cílem hry je dostat jako první své hrací figurky ze startovacího políčka do domečku.

Příprava hry: Každý hráč si vybere barvu figurek a posadí je všechny na startovní políčka své barvy. Hráči hrají po směru hodinových ručiček. Kdo hodí kostkou šestku, smí jednu figurku postavit na políčko se šipkou. Vždy, když budeš mít všechny čtyři figurky na startovních políčcích, máš celkem tři pokusy hodit kostkou šestku. Jakmile šestku hodíš, smíš házet již pouze jednou a svoji figurku smíš posunout o tolik políček ve směru šipky, kolik ti kostka ukázala.

Pravidla:

Když ti v průběhu hry padne číslo šest, smíš házet ještě jednou. Dokud budeš mít figurky na startovním políčku, musíš při šestce vždy nasadit novou figurku do hracího pole a druhým hodem musíš vždy s nově nasazenou figurkou pokračovat. Pokud se při tomto tahu strefíš do políčka, na kterém již jedna tvoje figurka stojí, musíš si ji bohužel vyhodit. Toto pravidlo platí pouze při uvolňování prvního políčka. Na cestě do domečku smíš jak svoje, tak figurky protihráče přeskakovat. Pokud se ovšem strefíš do políčka s protihráčovou figurkou, smíš ji také vyhodit. Každá vyhozená figurka se vrací na startovacího políčka a čeká na svoji další šanci. Každý hráč se snaží všechny čtyři figurky co nejdříve dostat do domečku. To je ale nelehký úkol, protože vlastní figurky v domečku nesmíš přeskakovat. Když se před svůj domeček dostaneš, musíš čekat na správné číslo, aby ses postupně do domečku dostal. Nepadne-li to správné číslo, musíš zůstat stát před domečkem a čekat na příští šanci a zároveň se musíš obávat, jestli tě některý z protihráčů takový kousek před cílem nevyhodí.

Materiál: dřevo

Velikost: 30 × 30 cm

Věk: 3+

Zákaznící, kteří koupili toto zboží, nakoupili také:


Tagy