BLUE-BOT 6ks + DOKOVACÍ STANICE (třídní sada)

S interaktivním robotem Blue-Bot si užijete stejnou legraci jako s robotem Bee-Bot a přitom nemusíte zmáčknout ani jedno jeho tlačítko. K ovládání totiž stačí vlastnit tablet nebo počítač, který je vybaven BlueTooth a mít nainstalovanou Blue-Bot aplikaci, ve které si jednotlivé kroky navolíte. Ta je ke stažení zdarma a je dostupná pro operační systémy iOS, Android, Windows 7 a Mac OS. Zajímavý je také inovativní transparentní design této vzdělávací pomůcky, díky kterému mohou malí zvědavci pozorovat, co se děje uvnitř tohoto malého robota.

Kód zboží:M23C94TT-BLUE-CLASS
Kategorie: Interaktivní Výuka
18 290 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/42664-thickbox/programovatelny-robot-blue-bot-sada.jpg

Obrázků v galerii: 3

Více informací: BLUE-BOT 6ks + DOKOVACÍ STANICE (třídní sada)

ROBOT BLUE-BOT TŘÍDNÍ SADA

Blue-Bot je interaktivní robot pro děti od 6 let, kterého lze programovat nejen pomocí tlačítek na jeho těle, ale také přes Bluetooth s pomocí počítače, chytrého telefonu nebo tabletu. Blue-Bot má navíc průhledný kryt, takže děti mohou prozkoumat elektroniku uvnitř. Tento interaktivní robot je ideálním pomocníkem pro základy výuky algoritmů a jednoduchého programování. 
Programovatelný robot pro děti, Blue-Bot, je vhodný pro použití v mateřských a základních školách. Pomáhá žákům rozvíjet logické myšlení, prostorovou představivost, plánování a základní matematické dovednosti. Díky tomu, že je vybaven technologií Bluetooth se mohou děti začít seznamovat i s programováním přes aplikaci, ve které si mohou vymyslet a vyzkoušet jednoduché programy.
Blue-Bot je didaktická pomůcka, která může být zapojena do výuky předmětů STEM (přírodní vědy, technika, technologie a matematika). Průhledné tělo totiž umožňuje dětem prozkoumat, z čeho se robotická hračka uvnitř skládá a podnítit v nich tak zájem o techniku.

DOBÍJECÍ BATERIE

Blue-Bot robot je napájen vestavěnou baterií, kterou můžete snadno dobíjet pomocí USB kabelu, který je součástí balení. Při plném nabití vydrží Blue-Bot až 6 hodin běžného používání (při nepřetržitém použití přibližně 1 a půl hodiny). Pokud je baterie zcela vybitá, její plné nabití může trvat až 4 hodiny.
Pro úsporu energie je Blue-Bot vybaven funkcí přepnutí do úsporného režimu, která se aktivuje vždy, když robota nepoužíváte déle než 5 minut. Pro opětovné zapnutí stačí zmáčknout libovolné tlačítko. V režimu spánku spotřebovává Blue-Bot velmi málo energie, takže nabitá baterie vydrží delší dobu.
Pokud máte robotů více, můžete je snadno nabíjet najednou díky dokovací stanici. Ta umožňuje nabíjet až 6 Blue-Botů najednou a zároveň může posloužit i jako jejich uložiště.

Sada 6 ks + dokovací stanice

Ke stažení: BLUE-BOT 6ks + DOKOVACÍ STANICE (třídní sada)


Tagy