Městečko Tržiště

Nová sada umožňující sestavovat malé tržiště pro své nákupy.

Stavebnice série MAGFORMERS Městečko (Town set) jsou navrženy tak, aby si malí stavitelé mohli vybudovat svoje vlastní obce a města dle vlastních představ. Na výběr mají celkem 5 tematických sad: Nemocnice, Tržiště, Cukrárna, Banka a Autobus. 

Kód zboží:1M23aF717007
Kategorie: Magformers
790 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/38243-thickbox/mestecko-trziste.jpg

Obrázků v galerii: 4

Více informací: Městečko Tržiště

Každou z nich můžete využít i samostatně (včetně sady Autobus, která bude ovšem sama o sobě jen malou autodráhou s autobusem a pár doplňky bez magnetů). Mnohem zajímavější bude nakombinovat 2 anebo více sad Městečka najednou (lze postupně přikupovat) nebo doplnit o jakékoliv jiné dílky stavebnic Magformers, aby celé městečko ožilo a nabídlo malým architektům netušené možnosti celou scénu rozšířit a obměňovat. Stavebnice série Městečko jsou plně kompatibilní se všemi jinými dílky Magformers. 

Pokud nasbíráte všech 5 typů městečka, získají stavby na pestrosti a můžete si vystavět své vlastní město dle vaší představivosti.  S městečkem si můžete užít ještě více zajímavých příběhů.

Obsahuje 14 magnetických tvarů a 8 funkčních doplňků vč. malé prodavačky. Lze sestavovat různě architektonicky řešené stavby tržiště dle vlastní fantazie. Přidáním dalších dílků Magformers získají vaše stavby na velikosti a různorodosti. Výsledné stavby mají formu poloodkrytého průřezu, kde jsou z jedné strany patrné vnější kontury stavby a z druhé interiérové řešení, které lze postupně obměňovat.

Rozměry balení: 20 x 16 x 9 cm

Váha: 0,38 kg


Tagy