DŘEVĚNÝ BBQ SET

Zapněte fantazii při zapalování tohoto předstíraného hraní BBQ setu. 20dílná dřevěná sada jídel obsahuje oblíbené grilovací pokrmy, jako je párek v rohlíku, hamburger, kuře, steak, žebra, vegetariánský burger a kukuřici a navíc chutné polevy a robustní náčiní.

Kód zboží:1L23W-MDU19280
Kategorie: MELISSA & DOUG
749 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/44974-thickbox/dreveny-bbq-set.jpg

Obrázků v galerii: 3

Více informací: DŘEVĚNÝ BBQ SET

Otočte pevnou krabici z vlnité lepenky a stane se z ní „gril“ s obrázky knoflíků pro nastavení teploty a čtyřmi samolepicími díly pro přidržení jídla. Oboustranné kousky jídla ukazují, že jedna strana není upečena – otočte kousky kleštěmi nebo špachtlí. Z bochánků udělejte sendvič s čerstvou polevou. Samolepicí dílky drží některé předměty pohromadě a po rozříznutí dětským nožem uspokojivě křupou. Vše podávejte na přiloženém papírovém kostkovaném prostírání. Po jídle použijte gril/krabice z vlnité lepenky jako šikovné místo pro uložení všech věcí! Dřevěný gril a servírovací BBQ Set podporuje koordinaci rukou a očí, kreativní vyjádření a nápaditou hru.

Balení obsahuje: 20dílná sada obsahuje dřevěné předměty na grilování, grilovací kleště, špachtle, nůž, potraviny které jsou úhledně uložené na grilu.

Rozměry: 35,5 x 26 x 6 cm

Věk: 3+


Tagy