Himalayas balanční nášlapná dráha KM1002 - DOSTUPNOST V ROCE 2024

DOSTUPNOST V ROCE 2024

Putování po horách je skvělé dobrodružství pro děti a výborná tréninková pomůcka pro rozvoj rovnováhy a koordinace. S touto balanční pomůckou Weplay Balance Himalayas můžete chodit po horách nebo po stranách řeky. Děti mohou chodit po svažitých a úzkých hřebenech jako balanční cvičení nebo chodit po stranách hřebene a traverzovat na druhou stranu, což je výzvou pro pohyblivost dolní části těla. 

Kód zboží:-1K24C-KM1002
Kategorie: Motorika
http://www.klimesovahracky.cz/44610-thickbox/himalayas-balancni-naslapna-draha-km1002.jpg

Obrázků v galerii: 6

Více informací: Himalayas balanční nášlapná dráha KM1002 - DOSTUPNOST V ROCE 2024

 Protiskluzový vzor, inspirovaný mraky nad horami a řekami protékajícími údolím, zajišťuje bezpečnost a činí aktivitu zábavnější. Tato sada obsahuje 6 dílů cest - 3 ve žluté a 3 v zelené barvě, které umožňují pedagogům měnit design nášlapné dráhy podle schopností dětí, které ji používají. Široká základna dodává stezkám stabilitu a zajišťuje, že se nepřevrátí.

Balanční dráhu pro trénink rovnováhy Himaláj lze kombinovat s Říční duhové kameny KT 0008,  Nášlapná hmatová dráha KT 0009  Konektor KT 0010 - spojka 6 ks Weplay.

1. Na stezce se nachází strmý a rovný kopec. Hřeben nahoru a dolů je úzký a klikatý. Vytváří pro děti výzvu k udržení rovnováhy při chůzi po něm.

2. Strany hřebene poskytují dětem prostor pro umístění kroků. Mohou chodit po obou stranách s nohama od sebe nebo po úzké straně na druhý konec.

3. Uspořádání cest vedle sebe vytváří údolí, které je vhodné pro toulky mladších dětí. Starší děti mohou chodit po hřebenech hor.

4. Cesty lze uspořádat jako křivky, zatáčky nebo kruhy. Lze je také propojit s nášlapnou dráhou KT0009 a vytvořit tak různé balanční trasy.

5. Protiskluzové vzory jsou inspirovány mraky nad horou a řekou tekoucí v údolí. Vzory se dětem líbí a zajišťují jejich bezpečnost.

6. Stezky jsou stohovatelné pro snadné skladování.

 

Hodnota hry
1. Úzký hřeben vytváří pro děti výzvu k udržení rovnováhy a ovládání těžiště při stoupání a klesání.

2. Chůze po stranách hřebene pomáhá zlepšit pohyblivost dolní části těla a sílu chodidla.

3. Chůze po stranách nebo po vrcholech dvou rovnoběžných cest s nohama od sebe podporuje oboustrannou koordinaci.

4. Sestavování cest do oblouků, zatáček nebo kruhů pomáhá zlepšovat prostorové vnímání dětí a schopnost přizpůsobit se různým okolním podmínkám.

Příslušenství


Tagy