PlayMake - sada malý truhlář

Dětská dílna PLAYMAKE 4 in 1 -  originální  nápad, který přináší truhlářskou dílnu dětem ! Stavebnice, která pobaví a poučí malé i velké kutily. Tyto edukativní stavebnice vyrábí rakouský firma The Cool Tool GmbH, která produkuje i modulární sestavy malých obráběcích strojů pro pokročilé, školy, modeláře i profesionály. 

Kód zboží:GmbH901200/801200
Kategorie: PlayMake - Malý truhlář
3 990 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/31728-thickbox/playmat-sada-maly-truhlar.jpg

Obrázků v galerii: 8

Více informací: PlayMake - sada malý truhlář

Je zárukou precizního zpracování a bezpečnosti, přináší dětem radost z vlastního výrobku a prohlubuje jejich technické znalosti. Dětská dílna PLAYMAKE 4 in 1 obsahuje moduly, ze kterých sestavíte tyto funkční dřevoobráběcí stroje : soustruh, bruska, pila a vrtačka. Stroje jsou poháněny elektromotorem, který je napájen bezpečným síťovým zdrojem 240V,50Hz / 12V, 2A.


Práce se dřevem pro začátečníkyPLAYMAKE je plně funkční "dřevoobráběcí" dílna pro nejmladší kutily, která povzbuzuje kreativitu a porozumění technice.Nadšené děti vyrábějí skutečné malé dřevěné výrobky a jejich zájem může být lakmusovým papírkem pro jejich další vývoj a směřování.
PLAYMAT 4+1 kit obsahuje moduly-díly pro sestavení čtyř odlišných, opravdu fungujících strojů na opracování dřeva. Díky promyšlené koncepci spojování dílů je setavení pochpitelné a jednoduché .


Vrtačka

Pracovní stůl: 90x90mm

Zvih vrtačky: 0-36mm

Max. hloubka vrtání: 36 mm

 

Soustruh na dřevo

Pro měkké dřevo do průměru 30mm

Center distance: 130mm

Oběžný průměr nad ložem: 36mm

Pila a Bruska

Pro dřevo/překližku do 6 mm

Rozměry stolu: 90x90mm

Kmity pily: 3.700 pm

Otáčky brusky: 3.700 ot/min

Brusný disk ø: 32 mm


Bezpečnost dětské práce

Bezpečná pila pro děti- krátké kmity pily umožňují precizní řezání, ale nástroj pouze vibruje a nemůže zratir kůži. Perfektní pila pro školy a dětské dílny ! Díky bezpečnostní konstrukci všech modulů se mohou i předškolní děti pochlubit svými výrobky ze dřeva.


Obsah:

Základní lože (280mm)

koník

pohonná jednotka

vrtačka

vrtací a brusný pracovní stůl

brusný  disk

příslušenství

12V bezpečnostní napájecí adaptér

šroubovák

soustružnické dlátko

detailní instrukce, plánky a pracovní návrhy, doporučení

dřevěné polotovary

Stroje z naší Dětské dílny jsou svojí konstrukcí blízké skutečným strojům, takže malí truhláři poznají zábavnou a bezpečnou cestou jak opravdové průmyslové stroje fungují.


Tagy