Magnetiz - Zábavný dvorek

Právě teď chci jezdit na kole, jít na basketbalový zápas nebo možná vstřelit gól. Myslím, že Nikki by se raději zhoupla na houpačce nebo projela autem se svými přáteli. Babička je šťastná, když si může sednout na lavičku a věnovat se pletení. Můžeme šplhat na strom, pouštět draka, a aranžovat různé další situace mezi jednotlivými postavami.

Věk: 3+

Kód zboží:Vy-MZ889462
Kategorie: Stavebnice a společenské hry - DOPRODEJ
499 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/19341-thickbox/magneticka-hra-zabavny-dvorek.jpg

Obrázků v galerii: 2

Více informací: Magnetiz - Zábavný dvorek

Jedná se o unikátní patent, který byl vyvinut na základě důkladného pochopení toho, jak děti myslí, když si hrají, co se jim líbí v jejich světě, a to, co chtějí vidět. Kombinací jednotlivých kousků, vrstvu po vrstvě, můžete vytvářet živé 3D obrazy, které stimulují představivost.

Série her zahrnuje stovky krásně navržených figurek: členy rodiny, přátele, zvířata, oblečení, nábytek, předměty, potraviny, nádobí a hračky, které mohou být kombinovány různými způsoby na magnetickém pozadí, můžete tedy vytvořit nekonečné množství příběhů, vrstvu po vrstvě.Vhodné od 3 let.

V balení je 3 mm silná magnetická deska o velikosti 48 x 29 cm, mnoho omyvatelných dílků z magnetické fólie a obrázkový průvodce. Tato magnetická hra má pozitivní vliv na mnoho žádoucích vlastností. Při umisťování dílků na desku je rozvíjena prostorová orientace a jemná motorika. Děti mohou cvičit postřeh při hledání stejných věcí na tabulce, či paměť, pokud je hra využita jako "kimovka". Obrazy , které děti podle vlastní fantazie poskládají, mohou popisovat ostatním. Zároveň se učí i logice - například nejdřív musí umístit křeslo a na něj teprve posadit postavičku.


Tagy