Magnetiz - Tým

Mickeyho přátelé dorazí, a všichni jdou do obývacího pokoje společně. Mickey je očekává. Nebo je to překvapení? Co říkají přátelé? Tento box obsahuje členy rodiny, nábytek a předměty z obývacího pokoje. Jak se pokoj zařídí? Kam umístíme gauč, police a obrázky? Kdo teď přijde do místnosti? Co s sebou přinese? Co se bude dít dál? Je to všechno jen na Vás!

Věk: 3+

Kód zboží:Vy-MZ889493
Kategorie: Stavebnice a společenské hry - DOPRODEJ
499 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/19344-thickbox/magneticka-hra-tym.jpg

Obrázků v galerii: 2

Více informací: Magnetiz - Tým

Jedná se o unikátní patent, který byl vyvinut na základě důkladného pochopení toho, jak děti myslí, když si hrají, co se jim líbí v jejich světě, a to, co chtějí vidět. Kombinací jednotlivých kousků, vrstvu po vrstvě, můžete vytvářet živé 3D obrazy, které stimulují představivost.

Série her zahrnuje stovky krásně navržených figurek: členy rodiny, přátele, zvířata, oblečení, nábytek, předměty, potraviny, nádobí a hračky, které mohou být kombinovány různými způsoby na magnetickém pozadí, můžete tedy vytvořit nekonečné množství příběhů, vrstvu po vrstvě.Vhodné od 3 let.

V balení je 3 mm silná magnetická deska o velikosti 48 x 29 cm, mnoho omyvatelných dílků z magnetické fólie a obrázkový průvodce. Tato magnetická hra má pozitivní vliv na mnoho žádoucích vlastností. Při umisťování dílků na desku je rozvíjena prostorová orientace a jemná motorika. Děti mohou cvičit postřeh při hledání stejných věcí na tabulce, či paměť, pokud je hra využita jako "kimovka". Obrazy , které děti podle vlastní fantazie poskládají, mohou popisovat ostatním. Zároveň se učí i logice - například nejdřív musí umístit křeslo a na něj teprve posadit postavičku.


Tagy