Abeceda aneb Pestré hrátky s písmenky a obrázky

Nádherně ilustrovaná sada 15 her v mnoha variantách pro poznávání abecedy a hraní nejen s češtinou. Vezměte předškoláčky či malé školáky na dobrodružnou výpravu do světa písmen, slov a příběhů. Šest živě ilustrovaných desek s vtipnými detaily a 109 karet s písmeny a nadřazenými pojmy nabízejí nepřeberné množství zábavných soutěžních her či didaktivkých aktivit.

Kód zboží:4B23a-BAM16
Kategorie: Společenské hry
599 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/43918-thickbox/abeceda-aneb-pestre-hratky-s-pismenky-a-obrazky.jpg

Obrázků v galerii: 10

Více informací: Abeceda aneb Pestré hrátky s písmenky a obrázky

Originální česká, velkoryse ilustrovaná hra pro poznávání abecedy a hraní nejen s češtinou. Vezměte předškoláčky či malé školáky na dobrodružnou výpravu do světa písmen, slov a příběhů. Šest živě ilustrovaných desek s vtipnými detaily a 109 karet s písmeny a nadřazenými pojmy nabízejí nepřeberné množství her a aktivit.

Chcete se společně pobavit? Vyberte si ze zábavných akčních her s písmeny a slovy.Potřebujete s dětmi pracovat na poznávání abecedy, rozvoji vyjadřovacích schopností či angličtině? Inspirujte se tipy na hravé aktivity, které si snadno přizpůsobíte podle věku a počtu dětí, aktuální nálady či potřeb.Herní desky jsou tématicky zaměřené na prázdniny, školu, město, pohádkový svět, vesmír a sport.

Aktivity jsou převážně nesoutěžní, poznávací, cílem je vědomé procvičování jazykových dovedností. Hry jsou určené především pro čas v rodině a jsou soutěživé, jejich cílem je společná zábava, během níž si však děti hravě a vlastně nenápadně procvičují slovní zásobu, postřeh či výslovnost. Téměř všechny hry a aktivity můžete s dětmi zkoušet i v anglickém či jiném jazyce.

Obsah hry: 3 oboustranné ilustrované desky, 109 karet, 40 kostiček, 15 her v několika variantách, inspiraci pro hry s logopedií, češtinou a cizími jazyky.


Tagy