Stick-O Creator-60

Velká výuková stavebnice s dostatkem základních i tematických dílků pro tvůrčí stavění nejen podle dokonale zpracovaných bookletů s předlohami. Balení je vhodné jak pro rodiny, tak do Mateřských škol.

Kód zboží:1M23aF905002
Kategorie: Stick-O
2 590 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/40171-thickbox/stick-o-creator-60.jpg

Obrázků v galerii: 13

Více informací: Stick-O Creator-60

Na dílky velmi bohatá a komplexně propracovaná velká stavebnice, která děti s pomocí mnoha různých tematických okruhů seznámí se základními 2D (obrázky) i 3D (stavby) tvary a ukáže jim i řadu důmyslných konstrukčních principů. Stavebnice obsahuje velké množství základních stavebních jednotek (tyček, oblouků a koulí) pro poměrně velké větvené konstrukce a dostatek tematických doplňků pro živé stavby s vlastním příběhem. Stick-O Creator rovněž nově využívá speciální díky jako např. oba druhy magnetických chrastítek, disk s kulovou prohlubní nebo skluzavku. Creator je skutečná didaktická stavebnice, čemuž odpovídá i systematické zpracování sešitů s předlohami. Jeden je věnován 2D obrazům na podložce a druhý stavění 3D modelů v prostoru, kde v úvodní části nalezneme návody na základní geometrická tělesa a v závěru celé bohaté scenerie, které si vyžádají zapojení veškeré tvůrčí fantazie.

Obsahuje 60 dílků:
12 krátkých tyček, 3 dlouhé tyčky, 4 oblouky, 8 koulí, 2 koule - smajlík, 2 čepičky, vrtule, kornout, pánvičku, 3 disky, 2 kloboučky, 4 podvozky s kolečky (2 typy), 2 skořápky, rameno jeřábu, naviják, tmavou kabinku, korbu s dvířky, 2 hřebínky, kvítek, 2 malá křídla, velká křídla, chrastítko koule, 2 chrastítka ve tvaru D, disk s kulovou prohlubní, skluzavka a 2 výukové sešity s návody a inspiracemi (2D stavění v ploše a konstrukce 3D modelů)

Rozměry balení: 41 x 36 x 7,9 cm

Váha: 1,71 kg


Tagy