Mladý sportovec (MD)

Děti hází nebo kopou míče na otvory. Chytají v brance. Učí se počítat. Rozměry: 180 x 130 cm. Cena montáže: 3 800,- + doprava. Možnost vodorovných nohou.

Pokud budete chtít zahradní prvek bez montáže, je nutné dokoupit patky pro ukotvení cena za kus 690,-Kč vč. DPH.Tento prvek potřebuje k montáži 2 patky.

Do poznámky napište vámi zvolenou barevnou kombinaci dle přiloženého vzorníku!

Kód zboží:M23aD-0G102
Kategorie: Věčná zahrada
13 900 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/39057-thickbox/mlady-sportovec.jpg

Obrázků v galerii: 2

Více informací: Mladý sportovec (MD)

Celá řada MAKRA GARDEN PLUS je vyráběna novou technologií z HDPE desek (bezúdržbových a odolných proti UV záření). Nosné konstrukce z KVH hranolů zajišťují vysokou pevnost. Všechny prvky splňují normu ČSN 1176. Prvky se zabudovávají do země, nebo je možnost objednat vodorovné nohy. Barevné provedení výrobků dle aktuální nabídky. Informace získáte na našem obchodním oddělení při objednávce zboží. Materíál HDPE (High density polyethylene) byl vynalezen Karlem Zieglerem již v roce 1954. V roce 1963 dostal za vynález Nobelovu cenu za chemii. Materiál se vyznačuje vysokou hustotou (0,95 g/cm3) a je teplotně odolný od –50C do 110C. Je chemicky odolný a vhodný pro přímý styk s potravinami. Je netoxický a recyklovatelný.


Tagy