Ovoce a zelenina

14 párů čtvercových dlaždic z hladké a hmatové bukové překližky, každá barva je vytištěna na jedné straně s krásnými jasnými fotografickými obrazy skutečného ovoce a zeleniny. Robustní dlaždice se snadno uchopí, otočí a převrátí.

Kód zboží:1C24D73404
Kategorie: Commotion
799 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/35211-thickbox/ovoce-a-zelenina.jpg

Obrázků v galerii: 3

Více informací: Ovoce a zelenina

Tato univerzální sada poskytuje nekonečné možnosti pro objevování barevného světa ovoce a zeleniny a může být použita mnoha způsoby:

1. Jako odpovídající hra - otočte všechny dlaždice lícem nahoru a sladte celé ovoce / zeleninu s odpovídajícím obrazem řezu.

2. Jako pexeso - otočte všechny dlaždice lícem dolů a zkuste si vzpomenout, kde jsou umístěny odpovídající páry ovoce a zeleniny.

3. Pro třídění do potravinových skupin - podle barvy, odrůdy (ovoce nebo zeleniny), semen / bez semen, textury, sladké / kyselé / slané chuti nebo seskupených v pořadí podle velikosti ovoce nebo zeleniny.

Ideální pro podporu diskusí o zdravém stravování, o tom, jak se pěstuje ovoce a zelenina av jakém klimatu se nejlépe pěstují, které jsou oblíbené. Děti si užijí hraní při rozvíjení několika aspektů učení včetně popisného jazyka, matematického jazyka, spolupráce, jemné motoriky, imaginativní hry a porozumění světu.

Podporuje následující oblasti učení:

  • Osobní rozvoj - společná hra
  • Fyzický rozvoj - motorické dovednosti
  • Komunikace a jazyk - popisný jazyk
  • Komunikace a jazyk - zdůvodnění
  • Porozumění světu - svět
  • Matematika - třídění

Balení obsahuje 28 kusů.
Rozměry: 7 x 7 x 1 cm.
Věk: 1+


Tagy