CHERUB Dětská cyklistická helma 48-52 cm černo-červená

Přilba Spokey CHERUB je určena nejmenším uživatelům (děti v mateřských školách). Je zhotovena z lehkých a bezpečných materiálů. Přilba má certifikát CE, vyhovuje normě EN1078.
Tyto přilby jsou vhodné pro ochranu hlavy při jízdě na bruslích, skateboardu, kole či koloběžce.Přilby Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami.

Kód zboží:S24Y927783
Kategorie: Koloběžky, tříkolky,odrážedla
549 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/39946-thickbox/cherub-detska-cyklisticka-helma-48-52-cm-cerno-cervena.jpg

Obrázků v galerii: 4

Více informací: CHERUB Dětská cyklistická helma 48-52 cm černo-červená

Pro bezpečnost a pohodlí dítěte je velmi důležité správné přizpůsobení přilby. U přileb Spokey jsou použité regulační systémy Head Lock, které umožňují optimálně přizpůsobit přilbu obvodu hlavy dítěte. Bezpečnostní klip umožňuje snadné zapnutí a odepnutí přilby.

Model CHERUB byl navržen tak, aby poskytoval dodatečnou ochranu čela a zátylku. Přilba je vybavena 13 ventilačními otvory, které účinně odvádí teplo při intenzivní jízdě.Přilba je vyrobena z lehkého materiálu. Její nízká hmotnost poskytuje pohodlí během fyzické aktivity.

Přilba váží pouhých 155 g a je vyrobena technologií In-Mold. Jak to funguje? Vnitřní vrstva EPS je vstřikována do vnější tvrdé polykarbonátové skořepiny a díky tomu má přilba vysokou stabilitu, nízkou hmotnost, zaručí vám bezpečí a je velice odolná.

Parametry:

regulace: Head Lock - 48-52 cm
výborná ochrana čela a týlu
rychlé zapínání pod krkem
vnější povrch: PC, In-mould
vnitřní vrstva: černá EPS
počet ventilačních otvorů: 13
hmotnost: 155 g
certifikát: CE, EN 1078


Tagy