PALUBNÍ DESKA S VOLANTEM

Tato interaktivní palubní deska s volantem zabaví každé dítě. Také si vaše děti rády sedají za volant? Nyní jim to můžete dopřát se vším všudy a zcela bezpečně. Oživte dobu hraní a rozjeďte se s tímto realistickým volantem se světly, zvukovými efekty a pohyblivými díly včetně zatáčení, blikání a rozsvícení blinkrů. K tomu si pusťte „rádio“ se čtyřmi rozhlasovými stanicemi. Chcete-li spustit systém GPS, otočte klíčem a pro spuštění spusťte řazení – točením volantu udržujte auto na silnici podle displeje GPS! 

Kód zboží:1L23W-MDW31705
Kategorie: MELISSA & DOUG
2 199 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/44855-thickbox/palubni-deska-s-volantem.jpg

Obrázků v galerii: 2

Více informací: PALUBNÍ DESKA S VOLANTEM

Interaktivní palubní deska obsahuje handsfree tlačítka na volantu pro telefon a rádio, které přehrává hudební hity. Pohyblivé části a tlačítka umožňují dětem ve věku od 3 let zapnout klakson, upravit větrací otvory, rozsvítit signální světla, výstražná světla a kontrolky světlometů a nastartovat motor. Nastavte si časovač pro vyprázdnění palivové nádrže ten vás upozorní zazvoněním, že je čas na doplnění nádrže, sejměte uzávěr nádrže a může se tankovat!

Skvělá hračka pro koordinaci ruka-oko, nápadité hraní. Skvělá výuková hračka pro předškoláky nebo děti od 3 do 7 let. Vhodné k praktickému hraní bez obrazovky.

Vyžaduje 3 - AA baterie /nejsou součástí/

Rozměr výrobku: 37 x 23 x 18 cm

Věk: 3+


Tagy