KOUZELNÝ ŠROUBOVÁK® - Cestovní kufřík (Travel Set)

Kreativní stavebnice Kouzelný šroubovák® v kompaktním cestovním kufříku. Tvořivá šroubovací mozaika slouží nejen k zábavě, ale i rozvoji motorických a dalších schopností. Nenechá dětské ruce zahálet při tvorbě různých vzorů z velkých barevných šroubů. Cestovní kufřík je skvělý kdekoliv pro zábvanou kreativní aktivitu dětí, ale bez nepořádku.

Kód zboží:P22XAEI4117
Kategorie: Pexi
690 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/39043-thickbox/kouzelny-sroubovak-cestovni-kufrik-travel-set.jpg

Obrázků v galerii: 4

Více informací: KOUZELNÝ ŠROUBOVÁK® - Cestovní kufřík (Travel Set)

Veškeré příslušenství uložíte do pevného plastového kufříku a odnesete díky pohodlnému uchu. Kufřík během okamžiku rozložíte na odolnou pracovní desku s otvory pro plastové šrouby a kreativní tvorba může začít! Cestovní sada je obohacená o 3 různé nástavce na šroubování - plochý, křížový (Philips) a maticový. Veškeré nářadí i kufřík je bezpečný pro používání a vše je přizpůsobeno malým dětský m rukám, aby nebyly při tvořivé hře omezováni.

Kouzelný šroubovák, nenechá dětské ruce zahálet při tvorbě různých vzorů z velkých barevných šroubů. Rozvíjí dětské schopnosti rozeznávání barev a jejich jemnou motoriku. Děti budou milovat pestrobarevné vzory a zvuky opravdového funkčního šroubováku. Šroubovák se spouští velkým tlačítkem na boku přístroje. Přepínač pod ním slouží k volbě směru otáčení - tam, zpět, zaparkováno. Manipulaci s ovládacími prvky děti hravě zvládnou.
V této přenosné verzi získáš, po otevření přenosného kufříku, velkou pevnou pracovní desku se 64 otvory. Díky uchu si ho můžeš vzít kam budeš chtít - k prarodičům, na výlet, na prázdniny... Bavit se tak můžeš v podstatě všude!

Obsah balení:

  • Rozkládací kufřík s uchem, zavírací pojistkou a 64 otvory,
  • elektrický šroubovák se zpětným chodem na 3 AA baterie,
  • 3 extra nástavce na šroubovák (plochý, křížový a maticový),
  • 60 velkých šroubů v sytých barvách - zelené, vínové, modré, tmavě zelené, oranžové; příručku s nápady na tvoření obrázků

Výrobek vyžaduje 3x AA baterie (nejsou součástí balení)

Věk: 3+


Tagy