LALABOOM Mega set 73 dílů, stavebnice pro nejmenší - DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Extra velký herní set LALABOOM se základními díly, doplňky, oblouky, balanční a třídící hrou přináší dětem možnost plně realizovat své nápady díky počtu a rozmanitosti dílků.

Kód zboží:T24YP-XLB001S
Kategorie: ToyPex
1 999 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/47295-thickbox/lalaboom-mega-set-73-dilu-stavebnice-pro-nejmensi-do-vyprodani-zasob.jpg

Obrázků v galerii: 14

Více informací: LALABOOM Mega set 73 dílů, stavebnice pro nejmenší - DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Prostřednictvím stavebnice LALABOOM malé děti poznávají barvy, tvary a základní spojovací mechanismy, rozvíjejí motorické dovednosti, prostorovou orientaci. Set je ideální pro hru ve skupině, je vhodný do předškolních zařízení.

Set obsahuje: 1x LALABOOM Maxi 48 - stavebnice pro nejmenší, 1x LALABOOM Třídící a balanční hra 12 - stavebnice pro nejmenší, 1x LALABOOM Set oblouky 5+8 - stavebnice pro nejmenší

Materiál: plast

Jednotlivé položky setu jsou baleny v papírových krabičkách.

Věk: 18M+

Stavebnice pro nejmenší děti LALABOOM vyžaduje používání kognitivních funkcí, jako je pozornost, vnímání, paměť nebo uvažování a stimuluje soustředění a fantazii. Kromě těchto schopností děti přirozeně rozvíjejí svůj talent s ohledem na své vlastní preference. Stavebnice Lalaboom vyhrála řadu ocenění jako například hračka roku 2018 ve Švédsku, designová hračka roku 2019 v Německu a další. Odborníci doporučují a děti ji milují.


Tagy