Obkreslovací dřevěné šablony 100 ks – kreativní set s fixami, tužkou, ořezávátkem a gumou

Tvořivý set plný dřevěných obkreslovacích šablon s motivy zvířátek, rostlin, dopravních prostředků a dalších, s barevnými fixami, tužkou, gumou a inspirací s obrázky přináší spoustu kreativní zábavy malým i velkým dětem. Hrou se setem se děti naučí rozeznávat jednotlivé barvy, druhy zvířátek, postav, vozidel, seznámí se s anglickými názvy, procvičí jemnou motoriku.

Kód zboží:T24YP-KU910729
Kategorie: Výtvarný materiál
349 Kč vč. DPH

http://www.klimesovahracky.cz/47260-thickbox/obkreslovaci-drevene-sablony-100-ks-kreativni-set-s-fixami-tuzkou-orezavatkem-a-gumou.jpg

Obrázků v galerii: 8

Více informací: Obkreslovací dřevěné šablony 100 ks – kreativní set s fixami, tužkou, ořezávátkem a gumou

Vybraný tvar lze obkreslovat po vnitřním i vnějším okraji, děti mohou vybarvovat jednotlivé postavy/předměty/rostliny a použít je ke hře vlastního příběhu, divadla. Dřevěné kartičky je možné využít ke kreslení na papír či vytvoření vlastnoručního pexesa.

Tento kreativní set je ideální pro práci ve skupinách či samostatně, do školek, školních družin, volnočasových zařízení.

Set obsahuje: 50 vnitřních dřevěných obkreslovacích výřezů z balzy, 50 vnějších výřezů z balzy, 1x tužka, 1x guma, 12x barevné fixy, inspirace s obrázky A4

Baleno v plastovém boxu.

Rozměry: 19,5 x 15 x 10,5 cm

Věk: 3+


Tagy